Salut,

 

      Numele meu este Badea Alin, sunt fotograf de evenimente din Ploiești și  am început să fotografiez primele evenimente în anul 2016. Totul a început ca hobby, ajungând în ziua de astăzi să conduc mica mea afacere în acest domeniu.

      Dacă ești în căutarea unui fotograf de evenimente în Ploiești sau în alte localități din țară hai să ne cunoaștem mai bine pentru  că îmi place să cunosc oameni noi, să le aflu poveștile și să fac din evenimentul lor o poveste care să rămână în casele și inimile lor din generație în generație. Toate sunt trecătoare, dar prin fotografie putem opri timpul în loc chiar și pentru o fracțiune de secundă. Fotografiile nu sunt doar niste click-uri pe un buton al unui aparat foto sau telefon, ele sunt momentele importante ale vieții  noastre ancorate în timp iar cu ajutorul lor poți călători în trecut, chiar și pentru o clipă.

      Experiența nu știu dacă este multă sau puțină, dar un lucru este sigur, la fiecare eveniment implicarea mea este totală. Am crezut că o dată cu trecerea timpului voi scăpa de emoțiile care mă cuprind înaintea evenimentelor, dar partea bună este că aceste emoții sunt constructive și mă ajută să trec peste tot ce implică un eveniment cu toate prevăzutele și neprevăzutele care apar inevitabil.

       Așa că te invit să stăm puțin de vorbă despre evenimentul tău, să avem o discuție personală si să adaptăm Oferta foto în funcție de dorințele tale.

      Accesează secțiunea Contact, spune-mi câteva cuvinte despre evenimentul tău și îți  promit că voi încerca să răspund în cel mai scurt timp solicitării tale.

 

Cu mare drag, 

Badea Alin

 

 

 

 

Fotograf evenimente Ploiești

fotobadea@gmail.com
+40 726677593 

Nedelea, Prințesa Ecaterina Caradja, nr. 11

 

Foto Badea

Galerie foto 

Social media

©2024 Foto Badea • Wedding Photographer • S.C. FOTO BADEA S.R.L • CUI 44244260 • J29/1176/2021