Alte servicii foto

Care este prețul pentru botez, majorat sau alte ședințe foto?

Pentru a vă putea face o ofertă personalizată, în funcție de tipul și durata evenimentului, vă rog să folosiți oricare dintre metodele de contact preferate și o să încercăm împreună să găsim cea mai bună soluție pentru dumneavoastră.

Intrebări frecvente 

Editezi toate fotografiile?

Da, absolut toate fotografiile sunt editate la nivel de culoare, balans de alb, luminozitate și încadrare. Fotografiile care sunt selectate pentru album vor avea parte de editare amănunțită dacă este cazul.

Te ocupi și cu serviciile video?

Eu personal nu mă ocup de video, prefer să mă concentrez pe fotografie și să o fac cât mai bine. În schimb colaborez cu mai mulți videografi și în funcție de preferințele dumneavoastră vă pot îndruma spre unul dintre ei.

Noi avem cununia civilă în altă zi, este inclusă aceasta în pachet?

Nu, nu este inclusă în pachet. Pentru aceasta se va achita, în funcție de distanța unde se desfășoară, un cost suplimentar cuprins între 100 și 150 Euro.  

Te deplasezi pe distanțe mai lungi pentru eveniment?

Da, mă pot deplasa oriunde în țară pentru eveniment. Costurile cu transportul și cazarea vor fi suportate de către client.

Ce înseamnă prezența pe toată durata evenimentului?

Prezența pe toată durata evenimentului înseamnă de la pregătiri până la tort. Dacă aruncatul buchetului și luatul voalului se petrec după momentul tortului vor fi și acestea acoperite doar în cazul în care nu se întârzie prea mult cu ele. Prețul include o singură zi de eveniment, în cazul în care evenimentul se întinde pe mai multe zile, prețul va fi altul.

 

  Oferta Foto Nuntă

 

CUI: 44244260

 

J29/1176/2021

FOTO BADEA S.R.L.                      

Str. Prinţesa Ecaterina Caradja, nr. 11

Nedelea, Prahova